2010. november 25., csütörtök

Kukoricás-sajtos csirkemell tésztában


Kukoricás-sajtos csirkemell tésztában

Hozzávalók:

1 egész csirkemell
25 dkg leveles tészta
fél konzerv kukorica
10 dkg reszelt sajt
2 tojás
kevés liszt
só, bors, szezámmag

Elkészítés:

A csirkemellet kicsontozzuk, a húsokba késsel üreget vágunk, fűszerrel bedörzsöljük. A töltelékhez összekeverjük a reszelt sajtot, a kukoricát, 1 tojást, fűszereket és a lisztet, majd beletöltjük a húsba. Kivajazott tepsiben sütjük 15-20 percig. Közben a leveles tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, csíkokra vágjuk. Ha a hús félig megsült kivesszük a sütőből és a leveles tésztával körbetekerjük. Ha kész, visszatesszük a tepsibe, megkenjük tojással, a tetejére szezámmagot szórunk. Tovább sütjük 20-25 percig, amíg a tészta megpirul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése